Fietsroute tussen Eke en Flobecq

Download hier het route bestand (.gpx)

Ik heb sinds een tweetal jaar een fiets GPS. Een niet-te-missen instrument voor elke fietser die anders, wegens gebrek aan oriëntatievermogen, gekluisterd is aan dezelfde routes. Bovendien heb ik ook een fietsminnende vader die bij wijze van hobby de mooiste routes uitstippelt die ik op mijn GPS kan inladen. En omdat zo'n vader niet standaard meegeleverd wordt bij de GPS, gebruik ik de Canary Hill blog om de mooiste routes te delen. Deze route is een kleine 80 km en heeft 700 hoogtemeters over onder andere de Berendries, door het Hoppebos, over de Kanarieberg, de Foreest en de Steenberg. Je rijdt door de mooie glooiende landschappen van de Vlaamse Ardenne, passeert langs de typische kapelletjes en er zijn een aantal heel sympathieke cafeetjes langs de weg - just in case.

  • Kruip in ’t wiel!