La Vie en Rose

Fien Lammertyn

Canary Hill ft. La Vie en Rose

Vandaag lanceren we onze samenwerking met Fien Lammertyn (https://www.facebook.com/fien.lammertyn), aka. pedalingpinkpanter. Het resultaat: een (knal)roze koerstruitje met een panter en een levenswijsheid. Cat-chy!

Je kent Fien van haar vijf (ja, vijf) succesvolle Everestings.  Je weet wel: dezelfde helling op en neer tot je 8848 hoogtemeters bij mekaar hebt gefietst.  Daar zit onder andere een dubbele offroad Everesting bij en 133 keer na mekaar de beklimming van de mythische kasseien op de Koppenberg.  Fien houdt ervan zichzelf uit te dagen en zoekt haar eigen grenzen op om ze telkens een beetje te verleggen.  Daarbij is een gezonde geest even belangrijk als een gezond (en in Fien’s geval vegan) lijf. Met ons fietstruitje willen we je die extra push geven, dat extra tikkeltje lef en zelfvertrouwen om je eigen koersdoelen te bereiken.

En er is meer: per verkocht truitje gaat er 20 euro naar het Gentse kattenadoptiecafé @DreamCATchers.  Daar ontfermen Evelyne en haar team zich over een schare poezen die al een tijdje in het asiel verbleven. De katten kunnen er op eigen tempo socialiseren tot ze klaar zijn voor adoptie in hun droomthuis.  Je komt meer te weten op https://wearedreamcatchers.be/nl . Op hun socials volg je de avonturen van Marvin, Emma en de andere katten die er momenteel verblijven.

Het is ook nog Chinees Nieuwjaar vandaag.  2022 wordt het jaar van de tijger.  Kattiger wordt het niet.

#lavieenrose #addsomeglamour #pinkisanattitude #canaryhill