Het gezicht achter Canary Hill is Carol Struyf.

Ontdekte het wielrennen rond haar dertigste en brengt sindsdien een groot deel van haar vrije tijd door op de koersfiets.  Maalt kilometers langs Vlaamse wegen en door Ardeense bossen en houdt van wat klimwerk in de Alpen.  

Is altijd op zoek naar de juiste outfit bij elke gelegenheid.  Dus ook op de fiets.  Vindt dat koerskledij in eerste instantie functioneel moet zijn.  Dus goed moet zitten en niet slobberen of te kort zijn.  En van een comfortabel stofje gemaakt moet zijn zodat de rit van begin tot einde aangenaam blijft.

Begrijpt niet waarom functioneel en mooi zo moeilijk te combineren zijn als het neerkomt op koerskledij voor vrouwen.  Dus nam de koe bij de horens en is er zelf aan begonnen.

Kreeg haar eerste vonk inspiratie op de Kanarieberg in Ronse (Canary Hill – got it?).  Voor een zwart truitje met een paar vleugels op de rug als mentale aanvulling op de sportdrank en de energiereep.  

En voor de rest…
Houdt van koffie (zwart, zonder suiker) en van een fris pintje
Kan niet functioneren zonder muziek: van ABBA tot Iron Maiden en alles daartussen
Fietst in de eerste plaats voor haar plezier, de rest zijn aangename neveneffecten (dus op deze site geen artikels over gezond ontbijten of ideale trainingsschema's - daar kunnen andere mensen veel geloofwaardiger over vertellen)
Probeert hardnekkig om een dag langer dan 24 uur te laten duren
Motto: “ Dream big, Pedal hard ”