Retourbeleid

Verzending

Al onze pakjes worden verstuurd met bpost. Je kunt ervoor kiezen om je pakje bij je thuis of op een ander adres te laten leveren. Leveren kost per pakket 6,5 euro binnen België. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Voor leveringen naar andere landen kijk je op de FAQ pagina.

Gratis Retour vanuit België en Nederland

Je hebt recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het produkt de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet.  Je vindt een retouretiket in de verpakking waarmee je de goederen op onze kosten terugstuurt vanuit je postkantoor. De goederen dienen dan onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, teruggestuurd te worden. De pakbon die je in de doos vindt stuur je terug mee.  Het enige wat je moet doen is op de pakbon aanduiden welke artikelen je retourneert.  Canary Hill neemt goederen slechts terug indien ze voorzien zijn van het originele etiket en geen sporen van gebruik vertonen zoals vlekken of geurtjes.  Afgeprijsde artikelen worden niet teruggenomen.  

Let op!  Een combo moet steeds volledig teruggestuurd worden, dus zowel het shirt als de broek.  We vergoeden geen onvolledige retour van een combo.

Stuur je pakket met de post terug naar:

53Twelve BVBA
Raapstraat 23
9031 Drongen - België