FAQ

Levering

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Al onze pakjes worden verstuurd met bpost.  Je kunt ervoor kiezen om je pakje bij je thuis of op een ander adres te laten leveren.  Je kunt je pakje ook in een BPost afhaalpunt of pakjesautomaat laten leveren.
  Leveren bij je thuis of op het werk kost per pakket 8 euro binnen België. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

  Je kunt er ook voor kiezen om je pakket in een afhaalpunt of pakjesautomaat te laten leveren voor 6 euro.

 • Zijn leveringen buiten België ook mogelijk?

  Voor leveringen buiten België bedragen de verzendkosten:

  Je wil je Canary Hill outfit laten leveren ergens buiten deze landen? Graag! Daarvoor neem je eerst contact op met webshop@canaryhill.be

 • Kan ik een artikel terugsturen?

  Toch niet helemaal tevreden? Je hebt recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het produkt de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet.  Klanten uit België en Nederland vinden een retouretiket in de verpakking waarmee je de goederen op onze kosten terugstuurt vanuit je postkantoor. De goederen dienen dan onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, teruggestuurd te worden. De pakbon die je in de doos vindt stuur je terug mee.  Het enige wat je moet doen is op de pakbon aanduiden welke artikelen je retourneert.  Canary Hill neemt goederen slechts terug indien ze voorzien zijn van het originele etiket en geen sporen van gebruik vertonen zoals vlekken of geurtjes.  Afgeprijsde artikelen worden niet teruggenomen.

  Let op!  Een combo moet steeds volledig teruggestuurd worden, dus zowel het shirt als de broek.  We vergoeden geen onvolledige retour van een combo.

  Stuur je pakket met de post terug naar:

  53Twelve BVBA
  Raapstraat 23
  9031 Drongen - België

Terug naar overzicht